14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljConcurs organizat de politisti pentru liceenii doljeni

Concurs organizat de politisti pentru liceenii doljeni

Politistii doljeni din cadrul Compartimentului de Prevenire a Criminalitatii, cu sprijinul agentilor craioveni de la Politia de Proximitate si al Organizatiei „Salvati Copiii“ – Filiala Dolj, au organizat cu ocazia Zilei Internationale a Copilului un concurs cu tema „Viitor mai sigur“, menit sa dezvolte spiritul civic in rândul copiilor. Concursul a avut trei sectiuni: construirea unei pagini web pe probleme de prevenire a criminalitatii, desene, respectiv eseuri pe teme de prevenire a delincventei juvenile, a infractionalitatii stradale si a accidentelor rutiere.


In concurs s-au inscris 16 licee din municipiul Craiova.


Disputa strânsa la pagini web


Ieri, politistii doljeni au premiat cele mai bune lucrari din fiecare categorie. Astfel, premiul pentru cel mai bun desen sau poster a fost acordat echipei Grupului Scolar Industrial CFR Craiova.


La aceeasi sectiune s-au acordat si doua premii speciale echipajelor Liceului de Arta „Marin Sorescu“ si Colegiului National „Elena Cuza“.


La sectiunea eseuri, premiul cel mare a fost acordat Grupului Scolar „George Bibescu“ din Craiova.


O disputa strânsa s-a inregistrat la sectiunea privind construirea unei pagini web. La aceasta, câstigator a fost desemnat Liceul de Informatica „Stefan Odobleja“, fiind acordat si un premiu special Colegiului National „Stefan Velovan“.


In incheierea festivitatii de premiere de ieri, participantii la acest concurs au primit din partea politistilor cadouri si diplome. „Speram ca astfel de actiuni sa fie mai dese si sa contribuie la imbunatatirea relatiilor intre politie si scoala“, a declarat comisarul-sef Nicusor Badea, adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU