21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024

Carnagiu pe DN 6

Trei persoane au decedat pe loc, iar un copil a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, in urma unui accident de circulatie petrecut pe Drumul National 6, ieri, la ora 17.00, la intrare in statiunea Baile Herculane.


Un autoturism Dacia inmatriculat in Timis in care se aflau patru persoane, doua femei, un copil si soferul, a fost distrus in totalitate. Impactul dintre masina si un copac de pe marginea carosabilului le-a fost fatal sotilor Badea Iustin, de 68 de ani, si Maria, de 47 de ani. Sora lui Iustin, Elena Badea, de 44 de ani, a decedat si ea in accident o data cu fratele si cumnata ei. Copilul de 11 ani a scapat ca prin minune si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, fiind in afara oricarui pericol. Tragicul accident a avut loc pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Masina s-a inscris in depasire intr-o curba, iar in momentul trecerii de pe o banda de circulatie pe alta, soferul Iustin Badea a pierdut controlul volanului si autoturismul a acrosat un autotren cu partea dreapta, dupa care a parasit strada si a lovit un copac.


Cadavrele celor trei persoane decedate au fost transportate la morga Spitalului din Resita pentru efectuarea necropsiei. Politia continua cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS