17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSalata de fasole verde cu mozzarella

Salata de fasole verde cu mozzarella

O salata gustoasa din care nu lipsesc legumele, delicioasa mozzarella si ansoa. Ansoa aduce o savoare deosebita retetelor si proteine in plus. Aceasta salata se poate pregati in maximum 30 de minute, astfel incât se dovedeste a fi o „gaselnita“ perfecta pentru pana de idei in care va aflati adesea, in cautarea unor variatiuni in meniu.


Ingrediente:


500 g de fasole verde; 200 g de mozzarella; 6 fileuri de ansoa; 5 linguri de ulei de masline; 3 linguri de otet balsamic; sare fina; piper negru.


Mod de preparare:


Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe intr-o cratita cu apa clocotita, unde s-a adaugat, in prealabil, o lingurita de sare. Se lasa la fiert circa zece minute. Fasolea se scurge apoi si se lasa la racit. Mozzarella se taie cubulete, iar ansoa se taie fâsii.


Sosul:


Se amesteca otetul cu doua vârfuri de cutit de sare, doua de piper, ansoa si uleiul de masline. Intr-o salatiera, se amesteca fasolea verde cu mozzarella, peste care se toarna sosul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS