28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘeful Facebook a devenit tată

Șeful Facebook a devenit tată

Cofondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a devenit tată, după ce Priscilla Chan, soția sa, a născut o fetiță. Ea a primit numele Max și este primul copil al șefului uneia dintre cele mai utilizate rețele sociale din lume.
”Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să îi urăm bun venit fiicei noastre, Max, în această lume”, a spus Zuckerberg pe pagina sa de facebook, adăugând că pentru nașterea copilei, el și soția sa au scris o scrisoare despre lumea în care speră ca fetița lor să crească.

”Este o lume în care generaţia noastră poate contribui la progresul potenţialului uman şi la promovarea egalităţii”, a mai afirmat Mark Zuckerberg, punctând este realizabil printr-o serie de acţiuni, precum vindecarea bolilor, învăţământul personalizat, producerea de energie verde, conectarea oamenilor, construirea unor comunităţi puternice, reducerea sărăciei, asigurarea de drepturi egale şi înţelegerea între state.

El a mai spus că rețeaua de socializare pe care o conduce s-a angajat să ajute la crearea acestei lumi pentru toţi copiii. ”Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”.

Totodată, cofondatorul Facebook le-a mulțumit utilizatorilor rețelei pentru toată dragostea lor și pentru sprijinul acordat în perioada în care Priscilla Chan a fost gravidă.

”Ne-aţi dat speranţă că împreună putem construi această lume pentru Max şi pentru toţi copiii”, a continuat Zuckerberg.

La această postare, șeful Facebook a strâns aproape 200.000 de like-uri în mai puțin de o oră de la publicarea acesteia. În același timp, mesajul lui a fost distribuit de aproape 15.000 de oameni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS