28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate124 de olimpici doljeni, premiaţi

124 de olimpici doljeni, premiaţi

Olimpicii care au obţinut în anul şcolar 2008-2009 premii importante la competiţiile naţionale au fost premiaţi vineri de reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Dolj.  
Amfiteatrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj a fost locul de întâlnire al tuturor elevilor merituoşi ai judeţului. Pe lângă diplome de excelenţă, olimpicii au primit câte un DVD, precum şi o călătorie în Grecia, la Halkidiki, în perioada 7-12 septembrie 2009. Emilia Pascu, Delia Radu, Teodor Vlădăşel, Maria Etegan, Angela Bălă, Adela Liculescu sunt doar câţiva dintre cei 124 de olimpici, cu premii şi menţiuni în anul şcolar trecut. O reuşită recentă este cea a Centrului Şcolar „Beethoven“, care a luat două premii – I şi II – la secţiunile icoane de vatră şi sculptură în lemn ale Olimpiadei Naţionale „Meşteşuguri artistice tradiţionale“, desfăşurată la Sibiu, în perioada 21-26 august. Pe primul loc în clasamentul unităţilor de învăţământ cu cele mai multe rezultate la competiţiile naţionale se situează CN „Carol I“ cu 26 de premii, locul doi este ocupat de „Fraţii Buzeşti“ – 23 de premii, iar pe trei se află Liceul de Artă „Marin Sorescu“.
Nici profesorii olimpicilor doljeni nu vor fi uitaţi, pe 5 octombrie, de Ziua dascălului, urmând să aibă loc premierea acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII