28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVali Rupita este un regizor meserias

Vali Rupita este un regizor meserias

Dupa 19 ani de cariera in showbiz, Vali Rupita isi vede visul profesional cu ochii. Cunoscutul actor de la Pro Tv este cel de-al treilea regizor al sitcomului „Meseriasii“, alaturi de Catalin Bugea si Radu Grigore.


„Ai o satisfacite deosebita cind vezi ca poti influenta un episod atât din punct de vedere al scenariului, cât si al imaginii. Dar pe deplin implinit ma simt atunci când vad episodul finit“ marturiseste Rupita, care este si realizatorul emisiunii „Taraf Fm“, difuzata de InfoPro.


Chiar daca noua pozitie a lui Vali Rupita ar fi putut stârni invidia colegilor de platou, primul care l-a sunat sa-l felicite pe noul regizor pentru munca sa a fost Romica Tociu, interpretul personajului cu acelasi nume din sitcomul Meseriasii.


Vali Rupita va fi in curând si regizor „cu acte“. Interpretul meseriasului „Fastfood“ este student in anul al II-lea la Sectia de Regie a Universitatii Media.


„Consider ca pe lânga experienta pe care am acumulat-o in toti acesti ani de televiziune, teoria si informatiile pe care le acumulez sub indrumarea domnului profesor Andrei Blaier ma fac pe deplin implinit“, a spus noul regizor al sitcomului Meseriasii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS