22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCassa Loco promoveaza debutanti

Cassa Loco promoveaza debutanti

Catalin Zmarandescu va aparea in primul videoclip produs de cei trei baieti de la Cassa Loco. Beneficiarul videoclipului este Mikey, un nume nou in hip-hop-ul românesc.


Cassa Loco vrea sa acapareze show-bizz-ul românesc! Recent, cei trei cânareti si-au deschis o casa de productie care va produce videoclipuri. Pentru primul lor material, acestia au ales sa promoveze un debutant in ale muzicii. Mickey, este un tânar hip-hoper caruia Cassa Locco ii prevede o cariera de succes.


„Mickey este altceva in peisajul hip-hop românesc! Are o voce deosebita si cânta doar despre lucruri pozitive. Muzica lui este dansanta, se poate asculta la radio si in orice club“, a spus Cosmin de la Cassa Loco. Prima piesa cu care Mickey vrea sa atace industria muzicala românesaca se numeste „Esti senzatie“, si este un featuring cu Rhea.


„Rhea este o prezenta exotica si speciala. Se misca foarte bine ceea ce o scoate in evidenta fata de celelalte fete care apar in muzica româneasca“, a mentionat Cosmin.


Invitat special: Catalin Zmarandescu


„Esti senzatie“ este prima productie exclusiva a celor trei bistriteni. Filmarile au avut loc in noaptea de duminica spre luni, 8-9 octombrie, la Carrefour Orhideea. Videoclipul regizat de Dragos Buliga este unul foarte dinamic. La un moment dat, Mickey si Rhea, cei doi interpreti ai ei fac o cursa de karturi prin hypermarket. Au rezultat scene incredibile care au fost urmarite de angajatii socati de ceea ce se intâmpla. Alt moment-soc a fost aparitia in mijlocul magazinului a lui Catalin Zmarandescu intr-un Ford Mustang GT 2006 in valoare de 100.000 de dolari. Acesta este prieten bun cu membrii Cassa Loco si a acceptat cu placere sa ii incurajeze pe Mickey si Rhea.


Clipul a fost filmat in pelicula (o alta premiera pentru un artist debutant) si beneficiaza de un buget de peste 8.000 de euro. Regizorul a fost incântat de cei doi si le-a prezis o cariera fulminanta in show-bizz-ul românesc. El a fost surprins de asemenea de cei 20 de skateri, rolleri si biciclisti care au participat la filmari.


Cel mai dificil moment al filmarilor, care au durat noua ore, nu a fost frigul sau oboseala, ci faptul ca in incinta magazinului nu s-a putut fuma. Ceea ce i-a enervat la culme pe fumatori si i-a incântat pe cei care nu au acest viciu.


Piesa lui Mickey va putea fi ascultata de saptamâna viitoare pe posturile de radio, iar videoclipul va putea fi vizionat pe posturile Tv de specialitate in viitorul apropiat.


Albumul de debut al tânarului hip-hoper va iesi pe piata in cursul lunii noiembrie la Cat Music, casa de discuri cu care Mickey a semnat deja. Pe parcursul anului 2007, Cassa Loco intentioneaza sa mai produca si sa mai lanseze albumele artistilor Rhea, Emma si Nho. Artisti consacrati si-au anuntat, de asemenea, intentia de a colabora cu Spam Records, casa de productie a celor trei membri Cassa Loco.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS