9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi excelentă să vă ocupați de relaţiile parteneriale şi de colaborări. Aveți senzaţia că retrăiți anumite etape neplăcute dintr-un trecut îndepărtat şi nu vă înșelați. De fapt, este o perioadă favorabilă înţelegerii şi soluţionării conflictelor iscate de ceva vreme. Sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă, însă răbdarea şi discernământul vă pot ajuta mult.

Taur
Se anunţă o zi cu multe treburi la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind să vă bazați doar pe forțele proprii. Este posibilă o discuţie delicată cu un şef. Pe de altă parte, sănătatea fluctuează mult, aşa încât dozați-vă eforturile şi ocupați-vă de priorităţi sau de activităţi care nu vă solicită prea mult.

Gemeni
Relaţiile sentimentale sunt controversate. Vreți să iubiți, vă doriți să fiți iubit, însă ceva parcă vă pune frână. Noţiunea de restricţie în acest sector al vieţii este des vehiculată în suflet, însă aveți încredere în forţa astrelor, deoarece acum sunteți ajutat să înţelegeți anumite lucruri legate de relaţiile dintre sexe.

Rac
Ocupați-vă de casă, patrimoniu, relaţii cu membrii familiei. Se poate pune problema schimbării spaţiului locativ sau a reparaţiilor curente. Nostalgia copilăriei vă învăluie pe neaşteptate, emotivitatea este la cote înalte, iar farmecul pe care vi-l conferă îi va încânta pe toţi.

Leu
Se pare că aveți o mulţime de drumuri de făcut. Nu prea aveți chef să plecați la drum pentru a rezolva treburile altora, însă printre acestea le puteți rezolva şi pe cele personale. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele sau prietenii apropiaţi vă pot aduce veşti importante. Fiți atent la informaţiile primite, dar nu luați de bun chiar tot ce auziți.

Fecioară
O zi bună pentru cumpărăturile cotidiene. Banii câştigaţi din munca desfăşurată vă nemulţumesc, însă se pare că aveți noroc la banii şi bunurile altora. Primiți cadouri şi recompense de care chiar aveți nevoie în aceste zile. O mâna nevăzută veghează atent asupra dumneavoastră şi la momentul potrivit vă trimite tot ce aveți nevoie pentru a vă descurca în viaţa de zi cu zi.

Balanţă
Sunteți voios, aveți chef să vă implicați în viaţa celorlalţi, însă mai bine v-ați ocupa doar de dumneavoastră. Cu toate că simţiți o restricţie în a da frâu liber tuturor viselor, aveți răbdare, la momentul potrivit se vor aranja toate așa cum doriți. Este o zi bună pentru a face o vizită la un salon de întreţinere corporală.

Scorpion
Sufletul are nevoie astăzi de odihnă şi introspecţie. Încercați să nu depuneți eforturi fizice mari şi ocupați-vă doar de activităţile de rutină. Este posibil ca persoanele din jur să pună beţe în roatele destinului, însă nu răspundeți la provocări. Atenţie la sănătate, în special pe segmentele aparatului urogenital şi pe cap!

Săgetător
Prietenii şi protectorii sunt la mare căutare astăzi. Sunt posibile discuţii controversate, dar tocmai acestea vor duce la aflarea unor adevăruri ascunse demult. Ar fi bine să aveți în vedere faptul că relaţiile de prietenie şi cele de protectorat sunt deficitare şi, deocamdată, aşa vor rămâne. Fiți prudent în tot ce faceți, gândiți-vă bine înainte de a acţiona.

Capricorn
Domeniul profesional beneficiază în mod special de influenţele astrale. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii sau autorităţile. Vi se poate reproşa faptul că nu v-ați îndeplinit sarcinile ce vă revin la un loc de muncă. Dreptatea este de partea celorlalţi, aşa încât luați aminte la ce vi se spune şi încercați să acţionați în consecinţă.

Vărsător
Dorinţa de rafinare sufletească este accentuată. Ar trebui să aveți în vedere activităţile culturale, mai ales în a doua parte a zilei. Priviți spiritualitatea cu alţi ochi, simţindu-vă în permanență conectat la Divinitate. Este posibil să vă gândiți la călătorii în ţinuturi îndepărtate, dar ele vor rămâne deocamdată la faza de gând.

Peşti
Chestiunile financiare legate de taxe, impozite, credite, relaţii cu instituţiile financiare revin în atenţie. Verificați situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli, deoarece pot fi ceva nereguli greu de estimat şi controlat. Cu toate că aveți noroc la banii câştigaţi din muncă proprie, nu neglijați şi variantele de a primi susţinere materială de la alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS