14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Evaluați posibilităţile de evoluţie şi atingere a unor scopuri, iar pentru asta va fi nevoie să luați nişte decizii care implică respectarea unor norme, a unor paşi şi poate chiar a unor reguli. E nevoie de un cadru clar în care să funcţionați de acum şi e nevoie de o mai mare disciplină în tot ce faceți. Surprize pot veni din cercul de prieteni, acolo se întâmplă tot felul de lucruri neaşteptate şi e nevoie să vă adaptați din mers şi să acceptaţi că nu puteți controla nimic.

Taur
Ieşiți din zona de confort, părăsind obiceiul de a sta şi a aştepta și, în felul acesta, sunteți nevoit să acţionați acum şi să luați nişte decizii clare, ferme, prompte. Mai ales sub aspect profesional, dar şi în ce priveşte afacerile şi chestiunile financiare, e momentul să puneți în ordine lucruri, să regândiți strategii, să vedeți ce aveți de reglat şi cu cine, unde există fisuri de comunicare cu posibili parteneri de afaceri. Dacă aveți lucruri nerezolvate care ţin de zona juridică acum e momentul să găsiți soluţii.

Gemeni
Foarte riguros şi selectiv, extrem de atent la orice se întâmplă în jur, sunteți în măsură să luați nişte decizii destul de dure în ce priveşte relaţiile şi chiar mariajul. Pe de altă parte, hotărâți să vă retrageți, să adoptați o atitudine mai rezervată, mai prudentă, și asta pentru că realizați că ați făcut nişte greşeli mari în trecut. Putem spune că aveți nevoie de consiliere, de sfatul cuiva specializat, şi ar fi bine să apelați la astfel de soluţii dacă simțiți.

Rac
În câmpul muncii, dar şi în stilul de viaţă, ceva e necesar să se schimbe, prin mai multă disciplină şi rigurozitate, prin responsabilitate şi seriozitate, dar şi prin abilitatea de a vă folosi de experienţă, maturitate şi cunoaştere. Vă ajută inspiraţia, intuiţia, premoniţiile şi mesajele subtile primite prin vis sau pe alte căi neconvenţionale. Fiți atent, aşadar, mai mult la lumea interioară şi mai puţin la cea exterioară.

Leu
Aveți chef de nou, de schimbare, de întorsături de situaţie, dar şi de provocări pozitive. E posibil să primiți o propunere inedită, nonconformistă, neanticipată și să aveți parte de recunoaştere din partea unor oameni pe care nu i-ați luat în calcul până acum. În orice caz, zilele acestea puteți să luați un avans considerabil, atât din punct de vedere al proiectelor, cât şi pe alte paliere. Fie că puneți la cale o nouă colaborare, fie că vă duceți activitatea la un nivel superior, e clar că beneficiați de o energie creativă cum nu ați mai avut de multă vreme.

Fecioară
Este un moment de schimbare a raporturilor de forţă în familie. Acum vă recâştigați autoritatea, faceți nişte anunţuri şi luați nişte decizii care vizează stabilirea unor limite personale cu care s-ar putea să nu fie de acord cei dragi. Aveți nevoie de un cadru clar, de o conduită de la care să nu vă abateţi. În felul acesta, vă creați un fel de confort emoţional, stabilitate şi siguranţă.

Balanţă
Începe o perioadă cu mai multă detaşare, seninătate, optimism, bucurie şi creativitate. Există posibilitatea unor flirturi, dar şi a unei relaţii de iubire bazate pe afinităţi intelectuale. Creativitatea este stimulată, aşa că dacă așteptați o idee sau o formă potrivită pentru a aşeza un proiect, acum puteți folosi această energie pentru astfel de acţiuni. În ce priveşte studiile, deplasările, examenele sau demersurile juridice, se pare că e vremea scadenţei şi trebuie să rezolvați, să clarificați lucrurile pe care le-ați tot amânat.

Scorpion
Sunteți provocat să luați nişte decizii pe care le tot pregătiți de un an. Ceva trebuie să se schimbe, iar dumneavoastră să vă maturizați în ce priveşte alegerile legate de bani şi de bunăstarea materială. În altă ordine de idei, apar ameliorări ale unei situaţii de familie sau a confortului casnic, locativ, chiar emoţional şi sufletesc. Prin mijloace nebănuite, ceva se poate rezolva sau reuşiți să vedeți totul din alt unghi şi să vă detaşați mai mult.

Săgetător
E posibil să simţiți că sunteți constrâns să faceți lucruri care nu vă plac sau sunteți oprit de la tot felul de idei năstruşnice. De fapt, conştiinţa este cea care vă opreşte, pentru a evalua mai atent o serie de dorinţe şi alegeri, pentru a restructura strategia în anumite acţiuni şi proiecte, dar şi pentru a vă asigura că sunteți în integritate în ce priveşte paşii pe care urmează să-i faceți. Aşadar, nu e un moment de expansiune cu paşi mari, aşa cum vă place, ci mai degrabă de repliere, de stabilire a cadrului şi poate, dacă e cazul, de corectare a unor erori şi ajustare a atitudinii.

Capricorn
Este în continuare prezent sentimentul de blocaj, de stat pe loc, ca şi cum nu puteți schimba cursul evenimentelor, oricât v-ați strădui. E ca şi cum nu vă faceți auzit, aveți sentimentul că nu puteți ajunge la ceilalţi sau că nu găsiți uşile potrivite la care să bateţi pentru ce aveți nevoie să obţineți. În ce priveşte zona financiară, există o îmbunătăţire, o ameliorare a unor situaţii care v-au apăsat până acum.

Vărsător
Aveți destule motive de bucurie. În primul rând, sunteți atent la nevoile personale şi jonglați cu experienţele fără să vă lăsați foarte mult afectat. În al doilea rând, atmosfera tensionată dispare, făcând aerul ceva mai respirabil, iar problemele, mult mai uşor de rezolvat. E clar că începe să crească şi interesul pentru înfăţişare, imagine, atitudine. E un moment bun pentru a începe nişte demersuri de înfrumuseţare interioară şi exterioară, ţinând cond că, până la urmă, o minte frumoasă creează un chip şi un trup frumos.

Peşti
Se poate crea contextul unei promovări, prin preluarea unor responsabilităţi mai mari. Sunteți investit cu mai multă putere şi autoritate, însă e nevoie să fiți pregătit şi să dați răspunsuri oneste celor cu care discutaţi. În această perioadă, este esenţială verticalitatea, onestitatea, corectitudinea şi seriozitatea în tot ce faceți. Cei care se vor abate de la cadrul pe care o anumită poziţie îl impune, e posibil să suporte consecinţe destul de dure.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS