19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Judecătoare de la Curtea de Apel a încercat să se sinucidă: şi-a tăiat gâtul

Judecătoare de la Curtea de Apel a încercat să se sinucidă: şi-a tăiat gâtul

Caz socant in Targu Mures. O tanara judecătoare de Curtea de Apel ar fi incercat sa se sinucida. A fost gasita, de catre reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie, cu o taietura in jurul gatului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Emanuela Farcaş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că în cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală. ”Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 de un bărbat din localitatea Livezeni cu privire la faptul că soţia lui ar fi plecat de la domiciliu şi ar fi ameninţat că se sinucide.

Langa judecătoare a fost gasit un cutit

În urma activităţilor desfăşurate, femeia a fost găsită pe raza localităţii Sărăţeni în apropierea autoturismului, căzută la pământ, având o tăietură în zona gâtului. La faţa locului a fost găsit şi un cuţit de bucătărie.

Poliţiştii i-au acordat femeii primul ajutor, aceasta fiind transportată în stare gravă la UPU Târgu Mureş unde a rămas internată. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală”, a spus Farcaş.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că femeia are 38 de ani. Este judecătoare la Curtea de Apel Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte...

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta...

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...