20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a cerut mită pentru a influența un procuror. A fost prins în flagrant când primea 23.000 de euro

Un bărbat a cerut mită pentru a influența un procuror. A fost prins în flagrant când primea 23.000 de euro

Un bărbat a cerut mită pentru a influența un procuror. A fost prins în flagrant când primea 23.000 de euro. El a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat judecătorului pentru a fi arestat preventiv.

Reprezentanţii DNA au transmis, vineri, că procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Iaşi cercetează un bărbat pentru trafic de influenţă, iar în acelaşi dosar o altă persoană este anchetată sub control judiciar pentru complicitate la trafic de influenţă. 

“În perioada de 14 – 16 aprilie 2024, inculpatul M.B.M., beneficiind de ajutorul celuilalt inculpat, ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 23.000 euro pentru a-şi trafica o presupusă influenţă pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. şi că-l va determina pe acesta să dispună o soluţie de clasare într-un dosar în care martorul era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism. Î

n contextul menţionat mai sus, la data de 18 aprilie 2024, inculpatul M.B.M. ar fi primit de la martor suma de 23.000 euro, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, au transmis procurorii, potrivit news.ro.

Bărbatul prins în flagrant a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Faţada principală a vechii Burse de Valori din Copenhaga s-a prăbușit în urma incendiului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS