20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVIDEO Ce spune bărbatul din Dolj, confundat cu criminalul milionarului din Sibiu

VIDEO Ce spune bărbatul din Dolj, confundat cu criminalul milionarului din Sibiu

Bărbatul din Dolj, confundat cu unul dintre criminalii de la Sibiu, spune că este absolut nevinovat. Laurențiu Lăcătușu a fost săltat de oamenii legii, dus la audieri și lăsat apoi să plece. Poliția a dat un comunicat sec în care a vorbit despre „indicii rezonabile” apoi despre faptul că nu au fost „probe indubitabile” pentru a se dispune măsuri preventive. Potrivit presei, la mijloc a fost o confuzie de nume.

„Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie…. Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție?”, a declarat bărbatul reporterilor Digi 24.

Ce i-au spus polițiștii?

„De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos”, a povestit Lăcătușu.

Soția bărbatului este cea care îl chemase acasă după ce văzuse persoane care dădeau târcoale locuinței. Ea a fost martoră la scena reținerii. „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția”, a spus ea. Bărbatul vrea acum să ceară daune pentru ce i s-a întâmplat.

Citește și: Beată la volan în Craiova, a provocat avarierea a cinci mașini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS