21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBeată la volan în Craiova, a provocat avarierea a cinci mașini

Beată la volan în Craiova, a provocat avarierea a cinci mașini

O femeie care s-a urcat beată la volan, în Craiova, a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr a ajuns la spital. De asemenea, cinci mașini au fost avariate.

„În noaptea de 18 noiembrie, ora 02.44, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Buciumului. Polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 33 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Alecsandri, la intersecția cu strada Buciumului, nu ar fi respectat semnificația indicatorului oprire. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 24 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a ricoșat într-un autoturism condus de către un tânăr de 18 ani. Apoi, autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a ricoșat în alte două autoturisme parcate.

În urma evenimentului, conducătorul auto de 24 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele au fost negative în cazul tinerilor de 24 și 18 ani. În cazul femeii, rezultatul a fost de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat“, au transmis polițiștii doljeni.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Avertizări de vreme rea în mai multe zone din țară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS