30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean de 72 de ani, în arest pentru violarea a două copile

Doljean de 72 de ani, în arest pentru violarea a două copile

Judecătorii din Segarcea au dispus, ieri, prelungirea mandatului arestare emis pe numele unui bărbat de 72 de ani, din comuna Bârca, suspectat că ar fi violat două fetiţe, ambele în vârstă de cinci ani. Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Poliţiştii doljeni au explicat că suspectul le-a agresat şi violat pe cele două copile.
„La data de 27 septembrie, ora 20.15, poliţiştii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că, fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, au explicat poliţiştii doljeni.

În arest pentru violarea a două copile de 5 ani

Pe 27 septembrie, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor. O zi mai târziu, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.
Joi, pe 17 noiembrie, instanţa a dispus prelungirea mandatului de arestare.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive cu privire la inculpatul D.G., luată prin încheierea din Camera de Consiliu nr. 9 din 28.09.2022, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 27.11.2022 până la data de 26.12.2022, inclusiv. Respinge cererea inculpatului, formulată prin apărător ales, de revocare a măsurii preventive a arestului preventiv. Respinge cererea inculpatului, formulată prin apărător ales de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu”, a dispus instanţa.
Hotărârea Judecătoriei Segarcea nu este definitivă şi poate fi contestată de bărbatul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS