17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat de 72 de ani, reţinut pentru violarea a două copile de 5 ani

Bărbat de 72 de ani, reţinut pentru violarea a două copile de 5 ani

Poliţiştii din comuna doljeană Bârca au dispus reţinerea unui bărbat de 72 de ani, din localitate, suspectat că ar fi violat două fetiţe, ambele în vârstă de cinci ani. Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Oamenii legii au precizat că suspectul le-a şi agresat pe cele două copile.
„La data de 27 septembrie, ora 20.15, poliţiştii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că, fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, au explicat poliţiştii doljeni.

În cursul zilei de marţi, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor. Tot marţi, bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj.
Poliţiştii au mai precizat că suspectul urma să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS