12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru cadavre, descoperite într-o casă în Germania

Patru cadavre, descoperite într-o casă în Germania

Doi bărbați și două femei au fost găsiți morți într-o casă din orașul german Chemnitz, luni seară. Poliția a declanșat o anchetă de amploare pentru elucidarea acestui caz șocant. Potrivit anchetatorilor, decesele celor patru persoane au fost violente.

Cele patru cadavre au fost descoperite în urma unui apel venit, cel mai probabil, de la un vecin. Poliția și Parchetul din Chemnitz au confirmat într-o declarație comună că persoanele decedate sunt doi bărbați de 32 și 72 de ani și două femei de 34 și 69 de ani. Moartea lor a fost violentă, însă nu au fost făcute alte precizări. Se pare că cele patru persoane formau două cupluri și locuiau în casa respectivă.

Deocamdată nu există date că în caz ar fi implicată o altă persoană

Procurorul-șef Wolfgang Klein a declarat pentru MDR că deocamdată nu există date că în caz ar fi implicată o altă persoană: „Potrivit informațiilor actuale, care sunt limitate, presupunem că nu au fost uciși de un terț”.

Poliția din Chemnitz a început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat în casa respectivă și care au fost motivele care au dus la evenimentul șocant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS