9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMinor de 15 ani, înjunghiat de un băiat de aceeaşi vârstă

Minor de 15 ani, înjunghiat de un băiat de aceeaşi vârstă

Poliţiştii din Băileşti au dispus reţinerea unui minor de 15 ani, din localitate, cercetat pentru lovire sau alte violenţe. Potrivit oamenilor legii, luni seara, suspectul a înjunghiat un tânăr de aceeaşi vârstă. Incidentul a avut loc pe o stradă din municipiul Băileşti. Luni, un alt minor de 15 ani, din Craiova, care i-a tăiat gâtul unui tânăr de 21 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi despre agresiune de medicii spitalului din Băileşti, unde a fost dus un tânăr de 15 ani, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că agresorul este un tânăr de aceeaşi vârstă.

„Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băilești au fost sesizaţi de reprezentanți ai unui spital din Băilești cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a fost adus un adolescent, de 15 ani, din Băileşti, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care au stabilit faptul că, în timp ce se afla pe o strada din localitate, între acesta şi un alt adolescent, de aceeași vârstă, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia cel din urma i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect tăietor-înţepător”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Agresorul a ajuns în arestul IPJ Dolj

Poliţiştii din Băileşti au început cercetările, iar în scurt timp au reuşit să-l prindă pe agresor. Pe nunele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe iar cercetările sunt continuate pentru sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești. În urma activităților de desfășurate de polițiști, adolescentul a fost depistat la scurt timp, pe raza municipiului Băilești. Suspectul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări”, au mai explicat oamenii legii.

Marţi dimineaţa, minorul de 15 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore şi încarcerat în arestul IPJ Dolj.

Poliţiştii doljeni mai spun că suspectul urmează să fie dus la la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă.

Minor de 15 ani, arestat pentru tentativă de omor

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus, luni, arestarea unui minor de 15 ani, din Craiova, acuzat de tentativă de omor. Potrivit anchetatorilor, minorul a rănit cu un cuţit un tânăr de 21 de ani, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din comuna Valea Stanciului.

Incidentul a avut loc luni dimineaţa, în jurul orei 03.00, într-un bar din comuna doljeană Valea Stanciului. Victima a fost tăiată în zona gâtului cu un cuţit. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS