10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMinor de 15 ani, acuzat că i-a tăiat gâtul unui tânăr din Valea Stanciului

Minor de 15 ani, acuzat că i-a tăiat gâtul unui tânăr din Valea Stanciului

Procurorii doljeni au dispus, ieri, reţinerea unui minor de 15 ani, din Craiova, acuzat de tentativă de omor. Potrivit anchetatorilor, minorul a rănit cu un cuţit un tânăr de 21 de ani, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din comuna Valea Stanciului.

Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc luni dimineaţa, în jurul orei 03.00, într-un bar din comuna doljeană Valea Stanciului.

„Poliţiştii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați prin apel la 112, de un bărbat din Valea Stanciului, cu privire la faptul că un tânăr a fost tăiat cu un cuțit în zona gâtului.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se afla într-un bar din comuna Valea Stanciului, un tânăr de 21 de ani, din localitate, ar fi fost tăiat în zona gâtului cu un obiect tăietor înţepător, de un minor de 15 ani, din Craiova. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat poliţiştii doljeji.

Minor de 15 ani, acuzat de tentativă de omor

Reprezentanţii IPJ Dolj au mai explicat că minorul de 15 ani a fost găsit în apropierea locului faptei. Ulterior, a fost dus la sediul poliţiei pentru a fi audiat. Pe numele suspectului a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sun coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Acesta din urmă a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în tentativă la omor și port fără drept de cuţit.

Ieri, procurorii au dispus reţinerea minorului pe o perioadă de 24 de ore. Poliţiştii doljeni mai spun că suspectul urmează să fie dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS