11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat din Galaţi şi-a înjunghiat mortal concubina apoi s-a spânzurat

Un bărbat din Galaţi şi-a înjunghiat mortal concubina apoi s-a spânzurat

Două persoane, femeie şi bărbat, au fost găsite moarte, joi seară, într-o casă din comuna Independenţa, judeţul Galaţi. Cei doi au fost găsiţi de copii femeii. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis, informează Observatornews.ro.

Femeia şi concubinul ei erau de mai mulți ani împreună, iar cunoscuţii spun că se certau des pentru că bărbatul era gelos.

Cei doi copii vor rămâne în grija rudelor

Cei doi copii ar fi fost plecaţi de acasă, în vizită la o mătuşă, şi când s-au întors, joi seară, i-au găsit pe cei doi fără suflare. Fata de 17 ani l-a găsit pe bărbat mort în garaj, în timp ce băiatul de 10 ani și-a descoperit mama fără suflare într-una dintre camerele locuinței.

Femeia ar fi fost înjunghiată de mai multe ori, iar bărbatul a fost găsit spânzurat, din acest motiv anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca bărbatul să o fi înjunghiat pe femeie, iar apoi să-şi fi pus capăt zilelor prin spânzurare.

Cei doi copii, o fată de 17 ani și un băiat de 10 ani, vor primi consiliere psihologică de la specialiștii Direcției pentru Protecția Copilului. Deocamdată, rămân în cadrul familiei, la rudele care au stabilit că vor să aibă grijă de ei.

A fost deschis un dosar penal în acest caz, iar trupurile celor doi au fost ridicate pentru necropsie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS