15.4 C
Craiova
miercuri, 27 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentCraiova: Cadre medicale rănite după ce au sărit pe fereastră de frica unui incendiu

Craiova: Cadre medicale rănite după ce au sărit pe fereastră de frica unui incendiu

Trei cadre medicale de la Clinica de Psihiatrie din Craiova au fost transportate la Spitalul de Urgență, în acestă seară, în urma unui incendiu. Potrivit Ministerului Sănătății, cadrele medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj. Asta de frica unui incendiu izbucnit în acestă seară, la Clinica de Psihiatrie din Craiova.

UPDATE: Potrivit unor surse GdS, o pacientă a aprins o saltea din salon cu o bricheată. La Spitalul de Urgență Craiova au fost transportați doi rezidenți și doctorul de gardă.

Potrivit pompierilor doljeni, trei cadre medicale au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova.

”Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fața locului au fost trimise doua subunități de intervenție, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță tip B. La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsiți 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Trei cadre medicale au suferit traumatisme

Ministerul Sănătății a confirmat faptul că cele trei cadre medicale au suferit leziuni după ce au sărit de la înălțime.

”Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 20 mp și a fost lichidat. În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălțime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital”, a transmis Ministerul Sănătății.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Preţul motorinei atinge un nou record în România

Prețul motorinei în România a atins un nou record,...

ȘTIRI GdS