19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA murit după ce a intrat cu mașina sub un tir

A murit după ce a intrat cu mașina sub un tir

-

Un tânăr de 25 de ani, din Lupeni, și-a pierdut viața în urma unui accident violent, produs în acestă seară, în apropiere de Craiova. Mașina condusă de șoferul de 25 de ani a lovit din spate un tir staționat.

Potrivit oamenilor legii, șoferul a decedat în urma impactului violent.

”În această seară polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 5F s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit ca un autoturism condus de bărbat de 25 de ani, din Lupeni, Hunedoara, dinspre Cârcea spre Pielesti, a intrat în coliziune cu semiremorca unui tir oprit pe în afara părții carosabile, semnalizat corespunzător. În urma impactului, bărbatul, care era singur în autoturism, din pacate, a decedat”, au precizat polițiștii doljeni.

ISU Dolj a intervenit la locul accidentului cu un echipaj de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Dolj a trimis o ambulanță.

Polițiștii doljeni mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și se continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS