0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment O româncă a vrut să o „exorcizeze”, cu cuţitul, pe femeia din Austria care o angajase

O româncă a vrut să o „exorcizeze”, cu cuţitul, pe femeia din Austria care o angajase

O româncă, angajată că îngrijitoare la o femeie din Austria, a sărit din senin asupra acesteia cu cuţitul şi a rănit-o grav. Românca a vrut să o exorcizeze şi credea că astfel o va vindeca de boală.

Femeia lucra de mai mulţi ani în Austria ca îngrijitoare pentru vârstnici şi niciodată până acum nu a provocat probleme. Presa austriacă scrie că ea este de profesie asistentă şi că are 40 de ani.

Femeia era legată de pat după un accident vascular cerebral şi nu s-a putut apăra

Incidentul a avut loc sâmbătă, 16 ianuarie, în districtul Gmünd, potrivit portalului austriac Meinbezirk. Femeia a fost legată de pat după un accident vascular cerebral şi nu s-a putut apăra. Din motive încă neelucidate, asistenta româncă s-ar fi năpustit asupra femeii de 50 de ani pe care o avea în grijă. Aceata a fost rănită prin tăieturi la brațe, picioare și abdomen.

Femeia atacată a reuşit doar să ţipe

Femeia atacată a reuşit doar să ţipe, suficient cât să alarmeze mai mulţi vecini, care au anunţat poliţia. Așa a ieșit la lumină incidentul. Femeia rănită a spus poliției că românca a vrut să o exorcizeze şi credea că astfel o va vindeca de boală.

Potrivit poliției, îngrijitoarea a rănit în mod deliberat persoana în vârstă de 50 de ani din Waldenstein (Gmünd).
Românca a fost arestată sub suspiciunea că a provocat intenționat vătămări corporale grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Medicii, prea scumpi pentru şcolile şi grădiniţele din Dolj

În plină pandemie, multe şcoli din Dolj nu au medic şcolar. Primarii spun că acum în pandemie nu au avut bani pentru a încheia...

Psih. Mihaela Sârbu: Cum ne pot afecta relațiile toxice...

O relaţie este, pentru majoritatea oamenilor, un punct de echilibru. Dar există situaţii când relaţiile se deteriorează şi ajung să ne afecteze emoţional. Mulţi...

Un bărbat a sechestrat şi înjunghiat mortal doi muncitori

Un bărbat, de aproximativ 60 de ani, din Onești, a sechestrat, luni, într-un imobil din localitate, doi muncitori care efectuau lucrări de reparații, a...