7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO româncă a vrut să o „exorcizeze”, cu cuţitul, pe femeia din Austria care o angajase

O româncă a vrut să o „exorcizeze”, cu cuţitul, pe femeia din Austria care o angajase

O româncă, angajată că îngrijitoare la o femeie din Austria, a sărit din senin asupra acesteia cu cuţitul şi a rănit-o grav. Românca a vrut să o exorcizeze şi credea că astfel o va vindeca de boală.

Femeia lucra de mai mulţi ani în Austria ca îngrijitoare pentru vârstnici şi niciodată până acum nu a provocat probleme. Presa austriacă scrie că ea este de profesie asistentă şi că are 40 de ani.

Femeia era legată de pat după un accident vascular cerebral şi nu s-a putut apăra

Incidentul a avut loc sâmbătă, 16 ianuarie, în districtul Gmünd, potrivit portalului austriac Meinbezirk. Femeia a fost legată de pat după un accident vascular cerebral şi nu s-a putut apăra. Din motive încă neelucidate, asistenta româncă s-ar fi năpustit asupra femeii de 50 de ani pe care o avea în grijă. Aceata a fost rănită prin tăieturi la brațe, picioare și abdomen.

Femeia atacată a reuşit doar să ţipe

Femeia atacată a reuşit doar să ţipe, suficient cât să alarmeze mai mulţi vecini, care au anunţat poliţia. Așa a ieșit la lumină incidentul. Femeia rănită a spus poliției că românca a vrut să o exorcizeze şi credea că astfel o va vindeca de boală.

Potrivit poliției, îngrijitoarea a rănit în mod deliberat persoana în vârstă de 50 de ani din Waldenstein (Gmünd).
Românca a fost arestată sub suspiciunea că a provocat intenționat vătămări corporale grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS