10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a ucis fiica de 10 ani cu cureaua pentru că a ridicat vocea la el

Şi-a ucis fiica de 10 ani cu cureaua pentru că a ridicat vocea la el

O fetiță în vârstă de 10 ani din Iran a fost ucisă de tatăl ei, pentru că a ridicat vocea la el. Potrivit presei locale,  Hadith Orujlu a fost strangulată cu o curea, pentru că l-a enervat după ce a ridicat vocea la el, în timpul unei discuții, transmite Mirror.

Hussein Alef și-a recunoscut fapta, spunând că nu s-a mai putut controla.

„Fiica mea a început să țipe la mine, iar pe moment am fost foarte nervos și nu m-am mai putut controla”, a povestit el.

Cu puțin timp înainte de crimă, bărbatul și-ar fi întrebat un vecin cât de mare este pedeapsa dacă își ucide fata și ar fi înțeles că nu ar fi pedepsit.

„El a știut asta pentru că era tată, iar potrivit legii, el nu ar putea fi pedepsit atât de rău”, a declarat vecinul său.

Rapoartele criminalistice au descoperit că tânăra a murit din cauza asfixierii după ce a fost sugrumată, potrivit Iran International TV. În conformitate cu legea Sharia din Iran, „ochi pentru un ochi”, uciderea este pedepsită cu moartea. Dar legea oferă scutiri pentru uciderea unui copil de către un tutor legal, care în general se referă la tată sau bunici. Raha Bahreini, cercetătorul iranian de la Amnesty International, a declarat pentru Fox News: „Părinții sau bunicii paterni care își ucid copiii sau nepoții nu sunt supuși proporționalității, ceea ce poate exacerba riscul de „crime de onoare ”împotriva fetelor și femeilor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS