11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAlergați cu sabia, în trafic

Alergați cu sabia, în trafic

-

Au apărut noi informații privind scandalul de azi-noapte, de pe Calea Severinului. În imaginile video suprinse de un craiovean, o femeie le explică polițiștilor ajunși la locul incidentului că ”au fugit cu sabia după noi”.

Polițiștii doljeni spun că a fost vorba de o șicanare în trafic, încheiată cu amenințări de o parte și de alta a celor implicați.

”În cursul nopții de 14 iunie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe autoturisme ar fi fost implicate într-o șicanare în trafic, pe Calea Severinului. La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție. Persoanele implicate în incident au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că trei autoturisme, în care se aflau mai multe persoane, ar fi fost implicate in incident. Au fost reclamate acte de amenințare din partea ambelor părți. S-a mai stabilit că nu ar fi fost exercitate acte de violență și nu au fost provocate distrugeri de bunuri”, au explicat reprezentanții IPJ Dolj.

Oamenii legii mai spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Scandaluri pe bandă rulantă, în Craiova

Potrivit unor surse judiciare, acest incident are legătură cu alte două, petrecute în ultimul timp în Craiova. În seara zilei de 2 iunie, mai multe persoane au atacat un autoturism în trafic, în Craiovița Nouă. În urma altercației, trei persoane au fost agresate. Autorurismul în care se aflau a fost avariat.

Un alt un scandal a avut loc sâmbătă, tot în cartierul craiovean Craiovița Nouă. Un grup de persoane au atacat cu bâtele alte persoane, care se aflau în trafic. Nu au lipsit nici tamponările între mașini. În urma scandalului, patru autoturisme au fost avariate. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS