Acasă Eveniment Şoferul care a bătut un pieton rămâne în arest

Şoferul care a bătut un pieton rămâne în arest

-

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus, marţi, prelungirea mandatului de arestare emis în decembrie pe numele unui craiovean de 31 de ani. Acesta este acuzat că a lovit cu pumnii un pieton, care a decedat după câteva zile.

Grigore Popescu, de 41 de ani, locuia în Italia, la Palau. În decembrie, a venit în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Înainte de Crăciun, bărbatul a fost implicat într-o altercaţie şi a fost bătut de un craiovean. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 decembrie, pe strada Doljului din Craiova.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova au reţinut, duminică, un bărbat, de 31 de ani, din municipiu. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, ar fi condus un autoturism pe strada Doljului, din Craiova. Pe partea carosabilă ar fi pătruns un bărbat, de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Conducătorul autoturismului a coborât şi i-ar fi aplicat bărbatului băut mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona“, au precizat atunci reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul de 41 de ani a intrat în comă, iar pe 28 decembrie, a decedat.
În Italia, Grigore Popescu era legitimat de echipa de futsal A.S.D. Arzachena 2015.

Şoferul care a bătut un pieton rămâne în arest

Craioveanul de 31 de ani a fost arestat preventiv pe data de 23 decembrie. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Ulterior, după decesul victimei, dosarul a ajuns la Parchetulul de pe lângă Tribunalul Dolj. Marţi, procurorii doljeni au cerut şi obţinut prelungirea mandatului emis pe numele inculpatului.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Pîrvu Ionuţ Alexandru (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.02.2020 şi până la data de 21.03.2020, inclusiv“, a dispus intanţa. Tot marţi, instanţa a respins cererea inculpatului de plasare în arest la domiciliu.
Hotărârea Tribunalului Dolj poate fi contestată la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cummins a anunțat că renunță la 230 de oameni, angajați prin agenți de muncă temporară

Cei 230 de oameni au contracte de muncă încheiate cu două firme de plasare de forță de muncă. Firmele i-au “închiriat” pe muncitori către Cummins. Dacă producătorul renunta la serviciile muncitorilor, ce se va întâmplă cu cei 230 de craioveni?