13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbatul bătut de un şofer craiovean a decedat

Bărbatul bătut de un şofer craiovean a decedat

Bărbatul de 41 de ani, din Grădinile, Olt, bătut de un şofer craiovean înainte de Crăciun, a decedat la spital. Bărbatul locuia în Italia şi venise în ţară pentru a petrece sărbătorile de iarnă. În Italia, era legitimat la echipa de futsal A.S.D Arzachena 2015. De când a intrat în comă, prietenii, rudele şi coechipierii bărbatului s-au rugat pentru el în speranța unei minuni.

Locuia în Italia, în Palau, iar înainte de Crăciun a venit în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Este vorba de Grigore Popescu, de 41 de ani, din Grădinile, Olt. Înainte de Crăciun, bărbatul a fost implicat într-o altercaţie şi a fost bătut de un craiovean de 31 de ani. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 decembrie, pe strada Doljului din Craiova.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova au reţinut, duminică, un bărbat de 31 de ani, din municipiu. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, ar fi condus un autoturism pe strada Doljului, din Craiova. Pe partea carosabilă ar fi pătruns un bărbat de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Conducătorul autoturismului a coborât şi i-ar fi aplicat bărbatului băut mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona”, au precizat atunci reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul de 41 de ani a intrat în comă, iar sâmbătă, pe 28 decembrie, a decedat.

Decesul bărbatului, în presa italiană

Presa din Italia a scris despre decesul bărbatului de 41 de ani. „Originar din România, cu domiciliul în Palau și jucătorul A.S.D Arzachena 2015, Grigore Popescu, Grig sau Gregorio pentru prieteni, a decedat în această dimineață, la ora 7:00, după ce s-a luptat cu moartea timp de câteva zile. El lasă în urmă o soție și o fetiţă pe care le iubea la infinit. Revenind în România pentru a-și petrece vacanța alături de rudele sale, jucătorul a fost victima unui atac în circumstanțe încă nelămurite. Grig s-a lovit violent cu capul pe trotuar și a intrat în comă”, notează galluraoggi.it.

În Italia, Grigore Popescu era legitimat de echipa de futsal A.S.D. Arzachena 2015. De altfel, clubul a transmis un mesaj oficial la aflarea veştii că Grigore Popescu a decedat.

„Nu există cuvinte care să spună ceea ce simțim acum. Astăzi vom juca în cupa italiană. Am decis să o facem pentru tine! Bună călătorie, pentru totdeauna unul dintre noi, Grig Popescu”, a transmis clubul.

Pe pagina de facebook a bărbatului de 41 de ani au fost postate sute de mesaje de condoleanţe. De când a intrat în comă, prietenii, rudele şi coechipierii s-au rugat pentru el în speranța unei minuni.

Arestat preventiv pentru vătămare corporală

Cât despre craioveanul de 31 de ani, acesta a fost arestat preventiv pe data de 23 decembrie. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Hotărârea instanţei a fost contestată de inculpat la Tribunalul Dolj. Judecătorii doljeni urmează să se pronunţe luni, pe 30 decembrie.
Cel mai probabil, după decesul victimei, procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS