22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPieton beat, bătut de un şofer craiovean

Pieton beat, bătut de un şofer craiovean

Un craiovean de 31 de ani a fost reţinut de oamenii legii, duminică, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Craioveanul este acuzat că a bătut un pieton de 41 de ani, care, băut fiind, mergea printre maşini. Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Doljului. Bărbatul de 41 de ani a fost rănit grav, iar în prezent este internat la Spitalul de Urgenţă Craiova.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova au reţinut, duminică, un bărbat de 31 de ani, din municipiu. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, ar fi condus un autoturism pe strada Doljului, din Craiova. Pe partea carosabilă ar fi pătruns un bărbat de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Conducătorul autoturismului a coborât şi i-ar fi aplicat bărbatului băut mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Reţinut pentru vătămare corporală

Poliţiştii doljeni au mai susţinut că şoferul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore. Acesta va fi dus la unităţea de parchet cu propunere de arestare preventivă.
Potrivit Codului Penal, provocarea de leziuni traumatice unei persoane, care necesită pentru vindecare mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale, se pedepseşte cu închisoarea de la doi la şapte ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS