10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPompierii doljeni au donat înainte de Crăciun

Pompierii doljeni au donat înainte de Crăciun

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, pompierii doljeni au oferit donații în valoare de aroape 10.000 de lei. O parte din bunurile cumpărate de pompieri au mers la Direcţia de Asistenţă Socială Craiova. O altă parte a ajuns la copiii internaţi la Secţia de Oncologie a Spitalului de Urgenţă Craiova.

”Şi în acest an, în pragul Sărbătorilor de iarnă, cadrele militare şi civile ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au ales să fie alături de comunitatea din care fac parte. A fost organizate acţiuni de ajutorare a persoanelor vulnerabile, cele care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a le aduce o rază de lumină şi de speranţă în viaţa cotidiană”, au transmis pompierii doljeni.

Astfel, pe 20 decembrie, pompierii doljeni, însoțiți de voluntari, au mers la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova din cartierul Lăpuş. ”Cu acest prilej au fost acordate persoanelor participante bunuri constând în produse alimentare, în valoare de 5.000 lei, ca o minoră contribuţie a noastră la petrecerea unor sărbători liniştite şi fericite de către familiile care sunt lipsite de posibilităţi financiare”, au mai precizat reprezentanții ISU Dolj.

Donații și pentru copiii internații la Oncologie

De asemenea, pompierii au strâns bani pentru copiii internați la Secția de Oncologie a Spitalului de Urgență. ”Personalul operativ din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Craiova şi Secţiei de Pompieri Craiova a luat iniţiativa de colecta fonduri pentru ajutorarea copiilor internaţi la Secţia de Oncologie de la Spitalul de Urgenţă Craiova. Pompierii militari au reuşit să adune suma de 2.800 lei, bani din care au achiţionat dulciuri, jucării şi produse electronice”, au explicat pompierii doljeni. Bunurile au fost deja donate copiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS