21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA murit Constantin Stan, fost șef al Serviciului Permise și Înmatriculări

A murit Constantin Stan, fost șef al Serviciului Permise și Înmatriculări

Col.(r) Constantin Stan, fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor(SPCRPCIV) Dolj a încetat din viață, la 59 de ani. Decesul col. Constrantin Stan ar fi survenit, vineri seara, la un restaurant din cartierul 1 Mai, în urma unui infarct. O ambulanță SMURD a fost solicitată prin 112, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Constantin Stan a terminat Școala de Poliție în anul 1985. A lucrat la Serviciul Rutier al IPJ Dolj până în anul 2005. Din 2005 și până în 2009, Constantin Stan a fost șeful biroului examinari la SPCRPCIV Dolj. În ultima parte a carierei, din 2009 și până în decembrie 2016, când s-a pensionat, Constantin Stan a fost șeful SPCRPCIV Dolj.

Pe vremea când Constantin Stan era șef de birou, clasicele formulare tip grilă care erau folosite la examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere au fost înlocuite cu proba pe calculator. În acest fel au fost eliminate posibilităţile de fraudare a examenului.

Foștii colegi ai col. Stan au transmis un mesaj de condoleanțe. ”Colectivul Serviciului Permise și Înmatriculari (SPCRPCIV) regretă trecerea în neființă a celui ce a fost comandant, bun prieten și coleg, Constantin Stan. Sincere condoleanțe familiei”, au transmis reprezentanții SPCRPCIV Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS