16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Eveniment Olt: 13 percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală

Olt: 13 percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală

-

13 percheziții domiciliare sunt efectuate, la această oră, în Olt și Teleorman, într-un dosar de evaziune fiscală.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt efectuează 13 percheziții pe raza județelor Olt și Teleorman. Aceste acţiuni au loc la domiciliile unor persoane fizice și la sediile sociale ale unor persoane juridice, într-un dosar de evaziune fiscală.

În perioada 2010 – 2016, doi bărbați, de 21 și de 52 de ani, ambii din orașul Drăgănești – Olt, fiind administratori la mai multe societăţi comerciale, ar fi înregistrat în evidențele contabile ale acestora facturi fiscale de achiziții mărfuri, care nu aveau la bază operaţiuni reale. Totodată, aceștia nu ar fi evidenţiat în documentele contabile veniturile obţinute în totalitate.
Prin această modalitate, cei doi ar fi creat bugetului de stat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500.000 de lei.
6 persoane urmează a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.