8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn polițist, instructor de box a agresat sexual două minore

Un polițist, instructor de box a agresat sexual două minore

Un polițist, instructor de box, a agresat sexual două minore pe care le antrena, se arată într-un comunicat de presă emis de către parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„În cursul lunii aprilie 2018, numitul IG s-a deplasat împreună cu minora de 12 ani la Bucureşti, unde persoana vătămată urma să se antreneze cu lotul naţional feminin de box, având în vedere că aceasta avea rezultate sportive foarte bune (de două ori campioană naţională la box) şi îşi dorea să facă sport de performanţă. Acolo s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii, a încercat prin exercitarea unor acte de constrângere fizică să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, în vârstă de doar 12 ani la acea dată, în timp ce victima se afla sub paza şi îngrijirea lui, în calitate de antrenor al acesteia”, este menționat în comunicatul de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Arestat la domiciliu

Conform comunicatului de presă, polițistul a mai agresat sexual o minoră în vârstă de 17 ani: ”Din nou s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii, a exercitat acte de natură sexuală asupra sa (altele decât cele prev. de art. 218 şi 220 C.pen.), constând în atingeri ale sânilor, feselor şi zonei intime, fără consimţământul persoanei vătămate (17 ani la data comiterii faptei)”.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a bărbatului, însă instanța l-a plasat pe polițist în arest la domiciliu. Una dintre fetele agresate sexual de poliţistul din Sibiu este de două ori campioană naţională la box. Potrivit procurorilor, poliţistul, în calitate de antrenor, a mers cu fetele la Bucureşti şi s-a cazat cu ele în cameră, unde a încercat să întreţină raporturi sexuale cu fata de 12 ani.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS