Acasă Eveniment Femeie din SUA, ucisă în timp ce-şi proteja copiii de hoţi

Femeie din SUA, ucisă în timp ce-şi proteja copiii de hoţi

-

O femeie din Statele Unite ale Americii a fost ucisă în propria casă în timp ce-şi proteja copiii de hoţi. Poliţia din Carolina de Nord caută două persoane care au intrat prin efracţie într-o casă din oraşul Monroe, vinerea trecută. Aceştia au omorât mama a cinci copii. Femeia a murit în timp ce-şi proteja copiii, relatează adevarul.ro

Poliţia din Monroe a confirmat că femeia a murit după ce a fost împuşcată chiar lângă copiii ei îngroziţi. Doi dintre aceştia au suferit şi ei răni minore în urma altercaţiei cu cei care au pătruns în casa familiei americane.

Cei doi făptaşi, care au fugit după ce femeia a fost împuşcată, au fost descrişi de poliţie drept doi bărbaţi, unul caucazian şi unul afro-american. Ei purtau pantaloni de trening gri în timpul infracţiunii. ”Amândoi aveau feţele acoperite în timpul incidentului şi pot fi auziţi cerând bani de la femeie”, arată declaraţia poliţiei americane.

„A fost cea mai bună mamă”

Vorbind pentru un post de televiziune american, fiul femeii, Leonardo Sosa, a spus că aceasta ”a fost cea mai bună mamă” şi a evocat, într-o scenă emoţionantă, ultimele ei cuvinte. ”Ultimul lucru pe care mi l-a spus înainte să moară a fost că mă iubeşte”, a declarat băiatul de 12 ani. ”E atât de greşit ca cineva să-i facă asta mamei mele. Mereu i-am spus, eu şi tatăl meu, că o vom proteja”, a continuat acesta. 

Fratele lui, Jason, a spus că mama lui era o femeie religioasă, care-şi adora copiii. ”Nimeni nu s-a plâns vreodată de ea, era atât de drăguţă cu toată lumea şi era mereu foarte fericită”, a declarat acesta. ”Nu e deloc drept ce s-a întâmplat – să laşi cinci copii fără mamă. Nu trebuia să faceţi asta”.

Toţi cei cinci copii rămaşi fără mamă au sub 13 ani.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS