Acasă Local Dolj O femeie s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din...

O femeie s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Craiova

-

O femeie de 36 de ani s-a aruncat, ieri, 4 iulie, de la etajul 7 al blocului în care locuieşte. Evenimentul tragic a avut loc în blocul U7, de pe strada Calea Bucureşti, cartierul craiovean Lăpuş.

În urma căzăturii, tânăra nu şi-a pierdut viaţa, însă se află la spital, în stare de comă, având leziuni grave. Se pare că femeia ar fi cunoscută cu afecţiuni psihice.

„Este vorba despre o tentativă de suicid. Femeia era acasă cu mama sa, de 62 de ani, care a şi anunţat poliţia. În acest caz, nu există suspiciuni de tentativă de omor. În funcţie de evoluţia medicală a femeii, se va stabili ce urmează să se întâmple. Avem cazul în atenţie“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.