18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeNoark România: Calitate și siguranță în infrastructura electrică

Noark România: Calitate și siguranță în infrastructura electrică

Construcția și dezvoltarea infrastructurii electrice reprezintă o etapă crucială în asigurarea funcționării eficiente, durabile și sigure a clădirilor și locuințelor, iar calitatea materialelor utilizate joacă un rol esențial în acest proces. În calitate de furnizor de echipamente electrice, Noark România, filiala locală companiei multinaționale Noark Electric, s-a implicat anul acesta în proiecte notabile în domeniul infrastructurii, inclusiv terminale noi la aeroportul Craiova, Spitalul Filantropia, UPU Craiova etc.

În țară, Noark Electric a contribuit cu echipamente și pentru aeroportul din Iași, stadionul Rapid-(Giulești), stadionul Steaua (Ghencea), Sala Polivalentă Oradea și Centrul Recreativ Legacy Bistrița.

Eficiență energetică, durabilitate și siguranță

Eficiența energetică este esențială în construirea infrastructurii electrice a clădirilor și locuințelor, iar materialele de calitate inferioară o pot compromite. Echipamentele electrice, cum sunt tablourile de distribuție, întrerupătoarele sau cablurile, trebuie să fie fabricate cu materiale calitative pentru a minimiza pierderile de energie și pentru a asigura o funcționare corespunzătoare. În acest context, Noark Electric și-a asumat obiectivul de a deveni unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente electrice de joasă tensiune. Mai mult decât atât, compania oferă cinci ani garanție pentru toate produsele, precum și asistență tehnică profesionistă.

Siguranța utilizatorilor este, de asemenea, un aspect important în realizarea instalației electrice. Materialele de calitate inferioară cresc riscul de defecțiuni, scurtcircuite și, în unele cazuri, incendii. Noark Electric se angajează să ofere produse care respectă cele mai stricte norme de siguranță și calitate. Produsele sunt proiectate și fabricate cu atenție la detalii și sunt conforme cu standardele internaționale de calitate și siguranță. În portofoliu au fost introduse recent dispozitivele AFDD, Ex9NLA EL, special concepute pentru a detecta și proteja împotriva defectelor de arc electric în instalațiile electrice. Prin protecția împotriva defectelor de arc electric, protecția la scurtcircuit și suprasarcină, protecția împotriva curentului de defect rezidual, dispozitivele AFDD ajută la prevenirea incendiilor și la protejarea vieții și a proprietății.

Calitate înainte de toate

Noark oferă soluții complete și fiabile pentru construirea sistemelor de distribuție. În aplicațiile rezidențiale, dispozitivele de instalare includ componentele finale ale tabloului de distribuție, cum ar fi: mini-întreruptoare automate, întreruptoare de curent rezidual, separatoare de sarcină, contoare de energie, dispozitive de protecție la supratensiune, contactoare modulare. Toate dispozitivele sunt echipate cu o gamă largă de accesorii pentru satisfacerea tuturor nevoilor pentru orice proiecte rezidențiale, dar și comerciale ori industriale.

Fiind o companie în plină expansiune care investește în dezvoltare și performanță, în primul trimestru al anului 2024, Noark va deschide primul său centru logistic în România, pentru a asigura livrări rapide către clienți și stocuri mai mari de produse. În acest moment compania are o rețea extinsă de parteneri și distribuitori în întreaga țară, care beneficiază de suport tehnic și de livrarea promptă a produselor, iar acest centru va contribui la atingerea unui timp de livrare chiar mai scurt.

Citește și: ElectroPutere Parc, de la centru de retail la nucleu al dezvoltării urbane

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS