9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiRomânia - Cehia se mută la Piteşti! „Tricolorele“ vor victoria şi în faţa fanilor

România – Cehia se mută la Piteşti! „Tricolorele“ vor victoria şi în faţa fanilor

Naționala feminină de volei a României va evolua joi, de la ora 17.00 (TVR 3), în Pitești Arena, al doilea meci pe teren propriu în grupa B a Golden League. „Tricolorele” vor întâlni Cehia și își doresc o nouă victorie după cea obținută în partida tur, de la Ostrava (3-1).

„Mulțumim Pitești pentru felul cum echipa națională a fost primită aici. Ne bucurăm de toate condițiile. Ne antrenăm și jucăm într-o sală ultramodernă, ne simțim foarte bine. Vrem acum să facem un rezultat bun care să mulțumească pe toată lumea”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo, pentru FRVolei.

„Piteștiul este o gazdă primitoare pentru echipa României. Sper ca joi să obținem un nou succes în Golden League și să ne apropiem de calificarea în semifinale. Am încredere în echipa mea și vom lupta pentru a câștiga”, a spus căpitanul României, Adelina Ungureanu.

Diana Ariton, centrul naționalei României, nu va mai putea evolua în ultimele partide din Golden League. Jucătoarea s-a accidentat la unul dintre antrenamente, iar diagnosticul medicilor a fost de ruptură parțială de tendon achilian la piciorul stâng, notează Prosport. Este a treia jucătoare care se accidentează în cantonamentul echipei naționale după Rodica Buterez și Georgiana Popa.

Citeşte şi: Zverev şi Ruud se duelează pentru un loc în finala Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS