25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat dat pe mâna poliției de fosta soție

Bărbat dat pe mâna poliției de fosta soție

-

Un bărbat cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, 27 aprilie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Craiova.

În fapt, în noaptea de 26 spre 27 aprilie a.c., ora 00.05, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 42 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, fostul soț, un bărbat de 45 de ani, din localitate, s-a deplasat la locuința acesteia și ar fi agresat-o fizic și verbal.

Bărbat reținut de polițiști

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie și amenințare, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

În aceeași noapte, în jurul orelor 04.30, polițistii au fost sesizați de femeie cu privire la faptul că fostul soț se află la ușa locuinței sale, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Cu acesta ocazie, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

De asemenea, ieri, în jurul orei 11.50, femeia a sesizat din nou faptul că fostul soț a încălcat prevederile ordinului de protecţie provizoriu, fiind la ușa locuinței sale.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar, în urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă reținerea sa, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Începe Sărbătoarea liliacului la Ponoarele, în Mehedinți

Sărbătoarea Liliacului, ediția 2024 are loc la Ponoarele, județul...

ȘTIRI GdS