9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Au muncit, au luptat și un punct au câștigat

Volei (m) / Au muncit, au luptat și un punct au câștigat

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a pierdut în această seară duelul de la Zalău, cu scorul de 2-3 (25-22, 23-25, 25-22, 18-25, 11-15). Chiar și așa, oltenii s-au întors cu un punct din această deplasare datorită celor două seturi câștigate. Trupa lui Dănuț Pascu a condus de două ori pe tabelă, dar în cele din urmă s-a văzut învinsă în setul decisiv. Partida a contat pentru etapa a 9-a din Divizia A1.

Jocul a fost echilibrat pe întreaga sa durată, cu momente bune de joc pentru fiecare echipă. Cele două formații au prestat un volei plăcut ochiului, cu multe faze spectaculoase și au demonstrat că sunt candidate și în acest an la un loc fruntaș. Jucătorii de la Zalău au fost mai inspirați pe final de meci, când au reușit să întoarcă soarta meciului și să se impună și în decisiv la patru puncte diferență, scor 15-11.

SCM „U” Craiova: Teleleu, Jovanovic, Diaconescu, Lică, Stanislaw, Călin, Georgescu, Grigoraș, Lupu, Suson, Sestan, Majstorovic, Olteanu. Antrenor: Dănuț Pascu.

În urma acestui rezultat, gruparea din Bănie încheie anul pe poziția a patra în clasament, cu 18 puncte.

Pentru voleibaliștii lui Pascu urmează duelul retur din șaisprezecimile Challenge Cup, cu formația cehă Kladno Volejbal. În tur, Kladno s-a impus la Craiova cu scorul de 3-2. Partida care va decide cine va juca în optimile competiției este programată miercuri, de la ora 20.00.

Citește și: Handbal (f) / Olanda, noua campioană mondială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS