21.8 C
Craiova
joi, 18 august, 2022
Știri de ultima orăSportAsta da surpriză! După 14 ani, Simona Halep a rupt contractul cu Virginia Ruzici

Asta da surpriză! După 14 ani, Simona Halep a rupt contractul cu Virginia Ruzici

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici (67 de ani), manager cu care lucra de 14 ani. Românca a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că are un nou colaborator și că înțelegerea cu Virginia Ruzici a încetat. Nina Wennerstrom, fondatoarea companiei de management sportiv „We Sport Agency”, este noua parteneră a Simonei Halep.

„A fost o călătorie fantastică. Aș dori să-i mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea ei față de mine, nu doar profesională, ci și ca prieten apropiat. A fost o experiență uimitoare împreună, de 14 ani, și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră.

Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency!”, a scris Halep.

„Bine ai venit la We Sport, Simona Halep. E o adevărată onoare să reprezentăm ca sportivă o persoană cu valorile și etica ta, ne inspiri pe toți să dăm tot ce avem mai bun zi de zi! 2 titluri de Mare Șlem, 23 de trofee WTA, #1 mondial pentru 64 de săptămâni, toate vorbesc de la sine”, a fost și mesajul transmis de către Nina Wennerstrom.

Citește și: Irina Begu: „Visez să joc sferturi de finală în Mare Slam!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS