8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Begu: „Visez să joc sferturi de finală în Mare Slam!“

Irina Begu: „Visez să joc sferturi de finală în Mare Slam!“

Irina Begu s-a calificat în optimi la Roland Garros pentru a doua oară după 6 ani și nu și-a ascuns intenția de a scrie istorie în acest sezon: „Visez să joc sferturi de finală în Marele Slem!”

De asemenea, sportiva noastră a vorbit despre jocul cu Jeanjean și a mărturisit că Țiriac și Comăneci au fost în permanență lângă ea în momentele dificile.

„Leolia avut un turneu grozav, nu e niciodată ușor să joci împotriva unei adversare din Franța aici. Îi doresc toate cele bune în viitor. Cred că am jucat un meci foarte bun de la început, am fost foarte agresivă, apoi am simțit cum publicul o susținea foarte tare, a fost dificil, am avut emoții pe final. A fost puțin mai complicat în final. Nu o văzusem jucând înainte, dar am văzut ce joacă aici la Paris, m-am uitat la partidele ei.

„Cu multă răbdare, știam că ideea principală este să nu fac greșeli atunci când ea se apără, iar atunci când am ocazia, să urc pe fileu și să pun presiune pe ea. Ion Țiriac și Nadia Comăneci m-au încurajat dupa ce am ratat primele 3 mingi de meci. A fost un pic de presiune la sfârșit, am început să mă gândesc oarecum prea mult la rezultat în sine. Mă bucur că, până la urmă, am reușit în ghemul acela la 5-4 să fiu un pic mai lucidă și de la 0-30 să încerc să trec peste momentele grele și să mă gândesc strict la planul pe care-l aveam înainte“, a spus Irina Begu.

Citește și: Meciul perfect! Irina Begu a făcut instrucție cu Jeanjean și merge în optimi la Paris

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS