10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisÎncă o finală pierdută. Tecău şi Krawietz au ratat trofeul de la Hamburg

Încă o finală pierdută. Tecău şi Krawietz au ratat trofeul de la Hamburg

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz a fost învinsă de cuplul Tim Puetz (Germania)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cu 6-3, 6-7 (3), 10-8, duminică, în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Hamburg (ATP), dotat cu premii totale de 1.030.900 de euro. Principalii favoriţi s-au înclinat după o oră şi 41 de minute în faţa favoriţilor numărul doi.

Tecău şi Krawietz au început cu dreptul, câştigând ghemul inaugural, după care Tim Puetz şi Michael Venus au făcut 3-1, încheind setul cu un nou break (6-3). Puetz şi Venus au condus cu 5-1 în actul secund, însă perechea româno-germană a avut o revenire spectaculoasă, egalând la cinci. Tecău şi partenerul său au dominat tiebreak-ul (7-3), iar la final au egalat situaţia pe tabelă.

În super tiebreak, Puetz şi Venus au început foarte bine, au condus cu 5-3, dar s-au văzut egalaţi la şase pe parcurs. Au urmat, apoi, trei puncte la rând (9-6), iar meciul l-au închis cu 10-8.

Perechea româno-germană s-a ales cu un cec de 24.970 de euro şi 300 de puncte ATP la dublu.

Tecău şi Krawietz au jucat a patra lor finală în această formulă şi a doua pe zgură. Ei au obţinut singurul lor titlu împreună în iunie, la Halle (pe iarbă), după finale jucate la Rotterdam (hard) şi Barcelona (zgură). Horia Tecău a rămas cu 38 de titluri ATP 

Citeşte şi: Tenis de masă / Eliza Samara, înainte de JO: „Avem în minte doar medalia“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS