25.2 C
Craiova
vineri, 17 septembrie, 2021
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Eliza Samara, înainte de JO: „Avem în minte doar medalia“

Tenis de masă / Eliza Samara, înainte de JO: „Avem în minte doar medalia“

Echipa României de tenis de masă îşi doreşte o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a declarat Elizabeta Samara. Sportiva este de părere că acest obiectiv poate fi îndeplinit fără doar şi poate.

Avem în minte doar medalia! Se poate să o câştigăm! Am ajuns la acea maturitate, suntem o echipă mult mai matură şi mai omogenă”, a declarat Samara.

Totodată, şi Daniela Dodean este încrezătoare în obţinerea unei medalii: „Ne rugăm să decurgă totul bine, să fim apte, este momentul mult aşteptat de noi. E momentul să fie totul foarte bine. Fiecare sportiv care a jucat la alte JO ştie că o medalie la Olimpiadă înseamnă totul. Vom da tot ce vom putea, suntem încrezătoare”.

La JO de la Tokyo, FRTM are sportivi prezenţi în patru probe olimpice, din cinci posibile. Bernadette Szocs şi Eliza Samara vor juca în proba de simplu feminin, iar Ovidiu Ionescu, în proba de simplu masculin, în urma calificării obţinute la turneul preolimpic european. De asemenea, România va participa şi cu echipa naţională feminină, formată din Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu, calificată în urma turneului preolimpic european. Nu trebuie să uităm de perechea Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu, care va evolua la dublu mixt.

Citeşte şi: Să ne mândrim! România U19, un loc 5 meritoriu la Campionatul European

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Salată de cartofi cu iaurt

Ingrediente: 1 kg de cartofi mici, doua fire de...

ȘTIRI GdS