17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabriela Ruse și Irina Bara, primele semifinaliste de la Winners Open

Gabriela Ruse și Irina Bara, primele semifinaliste de la Winners Open

Gabriela Ruse s-a calificat, astăzi, în semifinalele turneului demonstrativ de tenis Winners Open, care are loc la Cluj-Napoca. Aceasta a învins-o pe Georgia Andreea Crăciun cu scorul de 6-3, 6-4, într-un meci din Grupa A.

Ruse (177 WTA) s-a impus după o oră şi 19 minute. Crăciun a condus o singură dată în acest joc cu 1-0 în debutul setului secund.

În primul meci al competiţiei, tot joi, în Grupa A, Irina Bara a învins-o pe Georgia Crăciun cu 7-5, 6-4. În urma rezultatelor, Bara și Ruse s-au calificat în semifinalele turneului.

În altă partidă, din Grupa B, Jaqueline Cristian a fost învinsă surprinzător de Miriam Bulgaru, cu scorul de 6-4, 3-6, 10-5. Din Grupa B mai face parte Irina Begu.

Vineri se vor disputa ultimele meciuri din grupe: Irina Bara – Gabriela Ruse (15:00) şi Jaqueline Cristian – Irina Begu (17:00).

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiţiei. Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari se desfăşoară pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei.

Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat în data de 5 iulie, de la ora 16:30.

Citește și / Oficial: Turneul ATP de la Metz a fost anulat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS