11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRoger Federer, în lacrimi după mesajul primit de la Diego Maradona

Roger Federer, în lacrimi după mesajul primit de la Diego Maradona

Diego Maradona, fostul mare fotbalist, a fost invitat să asiste la un meci demonstrativ între Roger Federer (38 de ani – locul 3 ATP) și Alexander Zverev (22 de ani – locul 7 ATP), care a avut loc în Argentina. „El Pibe D’Oro” nu a putut fi prezent, dar a dorit să îi transmită un mesaj elvețianului, care a fost vizibil emoționat. Clipul cu fostul fotbalist argentinian a fost redat pe un ecran, deasupra terenului.

„Salut, maeste, ești o „mașinărie”, cum îmi place mie să-ți zic. Ai fost, ești și vei fi cel mai bun. Nu este vreunul ca tine. Dacă ai vreodată orice fel de problemă în țara mea, sună-mă și spune-mi ce și cum îți trebuie”, a fost mesajul lui Maradona pentru Federer.

Tenismenului de 38 de ani i-au dat lacrimile în timp ce asculta mesajul fostului Balon de Aur.

Roger Federer şi Sascha Zverev se distrează în America Latină în timpul turneului la care participă de fiecare dată. Acesta se desfăşoară în cinci oraşe, timp de şapte zile. După ce au jucat în Santiago, Roger şi Sascha au atras foarte multă lume în Buenos Aires pentru meciul lor. Germanul s-a impus în acel duel cu scorul de 7-6 7-6.

Citeşte şi: Oficial / FRF a anunţat plecarea lui Cosmin Contra de la naţională

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS