11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOficial / FRF a anunţat plecarea lui Cosmin Contra de la naţională

Oficial / FRF a anunţat plecarea lui Cosmin Contra de la naţională

Contra îşi anunţase plecarea de la echipa națională încă de luni, după înfrângerea cu 0-5 în fața Spaniei, din ultima etapă a preliminariilor pentru EURO 2020. Acum a venit și anunțul oficial din partea FRF. Astfel, rămâne de văzut ce soluție va găsi Răzvan Burleanu pentru barajul din Liga Națiunilor, programat pentru luna martie.

 „Mulțumim, Cosmin Contra! Echipa națională va rămâne totdeauna „acasă” pentru tine! Bilanțul lui Cosmin Contra ca selecționer al României înseamnă 13 victorii, 6 egaluri și doar 5 înfrângeri în acest total de 24 de partide, dintre care 18 cu caracter oficial. Golaverajul este unul pozitiv, 39 de goluri marcate și 26 primite”, se arată în comunicatul de la FRF.

Îi mulțumim lui Cosmin Contra pentru toată activitatea sa la conducerea staff-ului tehnic al echipei naționale, precum și pentru modul exemplar în care s-a implicat în colaborarea cu ceilalți selecționeri ai loturilor de juniori și tineret. Ne-am fi dorit, cu toții, un parcurs care să ne permită calificarea din preliminarii la Euro 2020. Cu toate acestea, aspectele pozitive incontestabile ale acestei perioade, care vor contribui în mod cert la viitorul echipei naționale, nu trebuie șterse de rezultatul final din teren”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: Pandurii / Camilian Floroiu: Vom avea o altă atitudine în teren!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS