Acasă Sport Tenis Ana Bogdan, în turul al doilea al calificărilor la US Open

Ana Bogdan, în turul al doilea al calificărilor la US Open

-

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a învins-o marţi seară pe americanca Bethanie Mattek-Sands, cu 7-5, 7-5. Partida a contat pentru prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului.
Bogdan (26 ani, 147 WTA) s-a impus după două ore şi 11 minute şi şi-a luat revanşa după ce în 2015 era învinsă de americancă în optimi la Florianopolis, cu 6-2, 6-3.
Următoarea adversară a româncei va fi australianca Ellen Perez (23 ani, 164 WTA). Ana Bogdan a câştigat singurul meci direct, în 2017, în calificări la Australian Open, cu 6-2, 7-6 (7), informează Agerpres.

Celelalte două românce ajunse în turul secund al calificărilor la Flushing Meadows sunt Irina Begu, care va juca în această seară contra slovacei Jana Cepelova, şi Gabriela Ruse, care o va înfrunta pe italianca Jasmine Paolini.

În alte meciuri jucate marţi, Irina Bara şi Jaqueline Cristian au pierdut meciurile susţinute în primul tur. Bara (24 ani, 192 WTA) a fost întrecută de belgianca Kirsten Flipkens (33 ani, 109 WTA), cu 6-3, 6-4, după o oră şi 37 de minute. Jaqueline Cristian (21 ani, 206 WTA) a fost învinsă de spaniola Georgina Garcia Perez (27 ani, 223 WTA) cu 3-6, 7-6 (3), 6-4, după două ore şi 9 minute.

Ana Bogdan şi-a asigurat 20 de puncte WTA şi 18.000 de dolari, în timp ce Bara şi Cristian vor primi fiecare 11.000 de dolari şi 2 puncte WTA.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.