16.4 C
Craiova
marți, 28 septembrie, 2021
Știri de ultima orăSportHandbalU19 / România a spulberat Norvegia la EURO! Care sunt calculele calificării!

U19 / România a spulberat Norvegia la EURO! Care sunt calculele calificării!

România a obținut o victorie istorică împotriva Norvegiei la Campionatul European de tineret (feminin). A fost 36-22 pentru selecționata condusă de Horațiu Pașca, care mai are nevoie de un egal cu Cehia pentru a se califica în grupa valorică 1-8.

După o înfrângere la 8 goluri cu Ungaria în meciul de debut la Euro, România a obținut un succes răsunător în fața unei națiuni care nu mai are nevoie de prezentare, cel puțin la handbalul feminin de senioare.

Portarul Raluca Rădoi a avut o prestație solidă, a închis poarta, iar naționala U19 a reușit să facă o diferență de 14 goluri încă de la pauză (20-6). În urma evoluției, Rădoi a fost desemnată și cea mai bună jucătoare a meciului.

România: Rădoi, Preda; Gogîrlă (8), Stoica (6), Necula (6), Ailincăi (5), Borș (4), Darie (2), Lupei (2), Ion (2), Dumitrașcu, Tîrle, Neacșu, Coman, Marin, Matea.

Duminică, de la ora 20.00, România va înfrunta Cehia și are nevoie de un egal pentru o calificare în grupa valorică 1-8. În Grupa D s-au mai jucat până acum meciurile: Ungaria – România 27-19, Norvegia – Cehia 25-28, Cehia – Ungaria 20-33.

Primele două echipe naționale din Grupa D vor juca în grupa valorică 1-8 cu primele două clasate din Grupa C. Cel mai probabil acestea vor fi Franța și Muntenegru.

Citește și: U19 / România, învinsă categoric de Ungaria la EURO 2021! Urmează Norvegia!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria pregătește banii pentru schimbarea gazonului de pe „Oblemenco“

Primăria Craiova a prevăzut la rectificarea bugetară bani pentru schimbarea gazonului de la stadionul de fotbal. Suma trecută în buget: 3.434.000 de lei.

ȘTIRI GdS