11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalU19 / România, învinsă categoric de Ungaria la EURO 2021! Urmează Norvegia!

U19 / România, învinsă categoric de Ungaria la EURO 2021! Urmează Norvegia!

Handbalistele junioare ale României nu au avut prea multe şanse în faţa Ungariei, la debutul Campionatului European 2021. Diferența dintre cele două naționale la tineret este de 8 goluri, scor 19-27, după un meci dominat în totalitate de maghiare. Din grupa cu România mai fac parte Norvegia și Cehia. Astăzi, de la ora 20.00, tricolorele vor înfrunta naționala Norvegiei.

România a ținut pasul cu Ungaria doar o repriză. La pauză a intrat cu un handicap de un gol, 11-12. După pauză, tricolorele nu s-au mai apropiat de maghiare. Campioana Europei s-a distanțat pas cu pas, ajungând spre final la o diferență de 9 goluri (27-18).

România: Rădoi, Preda – Borș (5), Darie (3), Gogîrlă (3), Stoica (2), Necula (2), Coman (1), Dumitrașcu (1), Ion (1), Lupei (1), Tîrle, Neacșu, Ailincăi, Marin, Matea.

Generația U19 la feminin a revenit la un turneu final sub comanda lui Horațiu Pașca. După un loc 11 în urmă cu 2 ani la U17, tineretul României a revenit la un European cu obiectivul de a intra în Top 8 și a obține calificarea la Mondialul de anul viitor. În lot au fost incluse câteva jucătoare care au trecut deja prin Liga Florilor, precum Rebeca Necula, Ștefania Stoica, Oana Borș, Corina Lupei. De asemenea, au fost cooptate alte Alicia Gogîrlă și Raissa Marin, alte fete cu potențial de afirmare, punctează Prosport.

Citeşte şi: După Diculescu, şi Aco Todorov a ajuns la Zwolle, în Olanda

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS