9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalDupă muncă și răsplată! SCM Craiova a învins Clujul după un meci dificil

După muncă și răsplată! SCM Craiova a învins Clujul după un meci dificil

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a avut de tras sâmbătă seară pentru o victorie cu ultima clasată, „U” Cluj. Elevele lui Bogdan Burcea au trecut de formația ardeleană cu scorul de 23-22, după ce mai bine de 40 de minute cele două echipe au mers cap la cap. Partida din Sala Polivalentă a contat pentru etapa a 10-a din Liga Florilor.

Oltencele au preluat inițiativa încă de la primul atac. La scorul de 5-2, s-a produs un mic declic, iar echipa oaspete a revenit pe tabelă. Mai mult de atât, au și trecut în avantaj la mijlocul primei părți, 9-7. În cele din urmă, la pauză s-a intrat la egalitate, 12-12.

De menționat că în primele 10 minute ale meciului, „U” Cluj a irosit trei aruncări de la șapte metri. Dzhukeva, în două rânduri și Curmenț au parat aruncările jucătoarelor formației adverse.

Așa da!

Repriza a doua a fost la îndemâna Craiovei, chiar dacă echilibrul a persistat și după 10 minute de la reluare. La scorul de 14-14, craiovencele au luat avans și nu au mai cedat inițiativa până la final. S-a încheiat 23-22, iar SCM Craiova a obținut a doua victorie consecutivă în Liga Florilor, după succesul din etapa trecută, cu CSM Slatina, scor 22-17.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru, Cace, Trifunovic (4), Șelaru, Ion, Țicu (8), Orșivschi (3), Colac (3), Klikovac (2), Vizitiu, Zamfir (3).

„U” Cluj: Preda (2), Didilingan (1), Tamaș, Chintoan (2), Pica, Prodan, Mincu, Lazăr (8), Araujo (4), Gandulfo, Moraru (2), Necula, Tagesn, Bondar (3).

Acesta a fost ultimul meci al Craiovei pe propriul teren în acest an. Miercuri, de la ora 18.30, „leoaicele” se vor duela cu CSM București, într-un meci din cadrul etapei a 11-a din Liga Florilor.

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează și: LIVE / Chindia – „U” Craiova, 1-1. Bic a deschis scorul, Cicâldău a reparat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:18

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean de 20 de ani a fost reținut,...

ȘTIRI GdS