Acasă Sport Handbal SCM Craiova s-a întors cu toate punctele de la Slobozia

SCM Craiova s-a întors cu toate punctele de la Slobozia

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a impus astăzi, cu scorul de 30-23 (14-13), în faţa formaţiei HCM Slobozia, în etapa a 6-a din Liga Florilor. Această victorie a fost de moral pentru trupa lui Bogdan Burcea, care ajunge la 9 puncte acumulate în primele 5 runde.

Formaţia gazdă a început mai bine partida, iar după primele 15 minute, scorul de pe tabelă indca 9-5 în favoarea Sloboziei. Până la pauză, „leoaicele” au pus pus piciorul pe acceleraţie şi au intrat în avantaj la vestiare, scor 14-13.

În partea a doua a jocului a existat doar o singură echipă pe teren. Oltencele au înscris la foc automat, şi astfel pleacă cu toate punctele de la Slobozia.

De menţionat faptul că Jelena Trifunovic a revenit pe parchet pentru SCM Craiova, după o perioadă foarte mare de timp. Aceasta a absentat din cauza unei accidentări suferite la finele sezonului trecut.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ, Chetraru – Nikolic (7 goluri), Vizitiu (6), Ţicu (5), Trifunovic (4), Turdorică (4), Şelaru (3), Colac (1).

În următoarea etapă, SCM Craiova va primi vizita campioanei SCM Vâlcea.

Citeşte şi: Programe, clasamente, rezultate (20 – 23 septembrie)

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...