Acasă Sport Handbal SCM Craiova s-a întors cu toate punctele de la Slobozia

SCM Craiova s-a întors cu toate punctele de la Slobozia

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a impus astăzi, cu scorul de 30-23 (14-13), în faţa formaţiei HCM Slobozia, în etapa a 6-a din Liga Florilor. Această victorie a fost de moral pentru trupa lui Bogdan Burcea, care ajunge la 9 puncte acumulate în primele 5 runde.

Formaţia gazdă a început mai bine partida, iar după primele 15 minute, scorul de pe tabelă indca 9-5 în favoarea Sloboziei. Până la pauză, „leoaicele” au pus pus piciorul pe acceleraţie şi au intrat în avantaj la vestiare, scor 14-13.

În partea a doua a jocului a existat doar o singură echipă pe teren. Oltencele au înscris la foc automat, şi astfel pleacă cu toate punctele de la Slobozia.

De menţionat faptul că Jelena Trifunovic a revenit pe parchet pentru SCM Craiova, după o perioadă foarte mare de timp. Aceasta a absentat din cauza unei accidentări suferite la finele sezonului trecut.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ, Chetraru – Nikolic (7 goluri), Vizitiu (6), Ţicu (5), Trifunovic (4), Turdorică (4), Şelaru (3), Colac (1).

În următoarea etapă, SCM Craiova va primi vizita campioanei SCM Vâlcea.

Citeşte şi: Programe, clasamente, rezultate (20 – 23 septembrie)

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

Râmnicu Vâlcea s-a înfrăţit cu Pretura Ciocana, Chişinău

Râmnicu Vâlcea s-a înfrăţit cu Pretura Ciocana, municipiul Chişinău, după ce ieri, primarul Mircia Gutău a semnat acordul de cooperare şi înfrăţire.