11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FC Botoşani / Mihai Ciobanu: „Sorţii au fost cu noi!“

„U“ Craiova – FC Botoşani / Mihai Ciobanu: „Sorţii au fost cu noi!“

Antrenorul principal (din acte) al formaţiei FC Botoşani, Mihai Ciobanu, consideră că echipa sa a avut noroc în ceea ce priveşte participarea la barajul pentru un loc în Europa Conference League, cu Universitatea Craiova, după ce Rapid a pierdut în ultima etapă a play-out-ului, cu CS Mioveni.

„Va fi un singur meci, pe terenul echipei din play-off, Universitatea Craiova, iar mult discutatul sistem play-off / play-out îşi arată şi pentru noi spectaculozitatea! Sorţii au fost cu noi! Rapid, care avea prim-planul în clasament, a eşuat în ultimul meci, la Mioveni! Acum, noi, trebuie să venim în întâmpinarea acestei oportunităţi“, a declarat Ciobanu, conform site-ului oficial al FC Botoşani.

Ştie care este atuul Ştiinţei

Tehnicianul deţinător al licenţei Pro, echipa fiind condusă de pe bancă de Marius Croitoru, a afirmat că Universitatea Craiova are avantajul suporterilor care vor fi prezenţi pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„În acest meci chiar nu contează statistica. Este un meci de calificare în Conference League, diferit ca manieră de abordare faţă de meciurile din campionatul intern. Ambele grupări au avut obiective, unele realizate, altele nu. Acum ce mai contează? Toate forţele de care dispun echipele vor fi aruncate în arena cu un ‘mic-mare’ avantaj pentru Craiova, suporterii! Băieţii noştri au disponibilitate, au dorinţă, au mijloace tehnice şi tactice, au resurse şi pot surprinde pe oricine“, a mai spus Ciobanu.

FC Botoşani a terminat play-out-ul Ligii 1, pe locul 2 în clasament, după Sepsi OSK Sf. Gheorghe, care a câştigat Cupa României. Moldovenii vor disputa barajul de participare în Europa Conference League, cu Universitatea Craiova, ocupanta locului 3 în play-off. Partida se va disputa, vineri, de la ora 20.30 pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citeşte şi: AS Roma şi Feyenoord Rotterdam îşi dispută trofeul Conference League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS